Job og karriere

Her kan du læse mere om at arbejde i Geodatastyrelsen og se ledige stillinger.

Job i Geodatastyrelsen

Vi modtager alle ansøgninger digitalt via vores Jobportal. Det sikrer dig og styrelsen et ensartet og professionelt ansøgningsforløb. 

Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men du er naturligvis altid velkommen til at kontakte vores HR-afdeling: gsthr@gst.dk

Ledige stillinger:

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger.

 

Vi sikrer let tilgængelig og troværdig stedbestemt information om havet og fast ejendom.

Mission: 

Vi indsamler, kvalitetssikrer og formidler autoritative data på ejendomsområdet og det hydrografiske område.

Det gør vi på tværs af myndigheder og interessenter til gavn for hele samfundet

Læs mere om Geodatastyrelsen

Mød en medarbejder

Mød Marie

Geodatastyrelsen er en arbejdsplads, der bygger på ansvarlighed, tillid og respekt for hinanden, hvor der er gode kollegaer, som altid gerne vil give en hjælpende hånd. Og så er vi begunstiget med en helt fantastisk udsigt.

Mød Morten

Jeg får mere forskelligartede og uforudsigelige udfordringer i Geodatastyrelsen i forhold til mine tidligere ansættelser i det private, hvor jeg mere var placeret i afgrænsede/specialiserede områder.

Mød Tine

Jeg sidder med et væld af spændende arbejdsopgaver, og har den mest formidable udsigt. Og så er der en velfungerende personaleforening, der er gode til at lave sociale arrangementer for alle medarbejdere.

Geodatastyrelsen som arbejdsplads

Som medarbejder i Geodatastyrelsen bliver du del af et hold på ca. 140 engagerede og fagligt kompetente medarbejdere fordelt på fire områder. 

Fagligt spænder arbejdspladsen bredt over blandt andet IT-arkitekter, landinspektører, kartografer, geologer, geografer, jurister, økonomer, kontoruddannede, servicemedarbejdere, studenter mv. Cirka ti procent af styrelsens medarbejdere er internationale.

Læs mere om vores ansøgningsproces