Kontakt Matrikel og Ejendomsregistrering

Her kan du læse mere om, hvordan man kontakter Matrikel og Ejendomsregistrering (MAT)

Du kan kontakte Matrikel og Ejendomsregistrering man - tors kl. 12 - 15 og fre kl. 12 - 14.

Uden for telefontiden er det ikke er muligt at ringe til sagsbehandlerne, hverken på deres direkte telefonnummer eller via vores telefonomstilling.

Uden for telefontiden kan du ringe til vores telefonomstilling, tlf. 7254 5000 man - tor kl. 8.30 - 16, fre kl. 8.30 - 15 og bede om at blive ringet op af en medarbejder fra Matrikel og Ejendomsregistrering. Vi ringer normalt tilbage samme dag.


Send en mail
Du kan også vælge at sende en mail til Matrikel og Ejendomsregistrerings postkasse mat@gst.dk, hvor du beder om at blive ringet op, eller du kan stille spørgsmålet skriftligt.

Du skal være opmærksom på, at Geodatastyrelsen tager betaling for udarbejdelse af redegørelser om matrikulære forhold, da udførelsen af dette arbejde ligger ud over styrelsens almindelige myndighedsopgaver. Redegørelserne kan i mange tilfælde med fordel leveres af landinspektørfirmaer, der samtidig kan supplere med professionel rådgivning. Læs mere her.

Landinspektørerne kan ved henvendelse om verserende matrikulære sager sende en mail direkte til den pågældende sagsbehandler og bede om en opringning.

Kontakt

Matrikel og Ejendomsregistrering